Credit Ipotecar prin Credit24h.ro - Broker de Credite

Creditul ipotecar este un tip de imprumut acordat de o institutie financiara (de obicei, o banca) pentru a ajuta o persoana sau o familie sa-si achizitioneze o locuinta. Acest tip de credit este garantat de ipoteca, ceea ce inseamna ca locuinta cumparata cu ajutorul creditului ipotecar serveste drept garantie pentru imprumut.

Credit Ipotecar

Principalele caracteristici ale unui credit ipotecar includ:

Suma imprumutata: Este vorba despre suma de bani pe care solicitantul o primeste de la banca pentru a-si cumpara locuinta.

Dobanda: Este costul solicitantului exprimat sub forma de procent. Este adesea exprimata ca o rata anuala a dobanzii (DAE) si influenteaza totalul pe care solicitantul il va plati pe parcursul vietii creditului.

Perioada de rambursare: Este timpul in care solicitantul se angajeaza sa plateasca inapoi suma imprumutata, impreuna cu dobanda. Acesta poate varia, dar este adesea de 15, 20 sau 30 de ani.

Avansul: Este suma de bani pe care cumparatorul o plateste initial pentru a reduce suma totala a imprumutului. Un avans mai mare poate reduce costurile lunare si tot costul pe termen lung al creditului.

Ce trebuie sa stiti despre creditul Ipotecar?

expand_more
Pot alege tipul de dobanda?

Creditul Ipotecar este singurul tip de credit pentru achizitia locuintelor care permite alegerea unei perioade cu dobanda fixa (de exemplu: 5 ani, 7 ani, 8 ani, 10 ani, 15 ani) si ulterior variabila, pe o perioada de pana la 30 de ani.

expand_more
Daca incasez salariul la banca creditoare am beneficii?

Puteti beneficia de reduceri de dobanda de pana la 0,5% in cazul incasarii salariului in contul bancii creditoare.

expand_more
Pot aduce codebitori?

Daca venitul nu va permite sa accesati singur creditul pentru locuinta dorita, aveti posibilitatea sa prezentati pana la 4 codebitori.

expand_more
Care este perioada maxima de creditare?

Perioada de creditare poate sa ajunga pana la 35 de ani.

expand_more
De ce avans am nevoie?

Avansul minim perceput este de 15%.

expand_more
Cat dureaza aprobarea?

Aprobare financiara pe loc.

expand_more
Se poate obtine o preaprobare?

Se poate obtine o preaprobare financiara valabila 180 de zile.

Afla ce iti recomanda expertul financiar

1
Introduci datele
2
Trimiti formularul
3
Primesti raspuns

Creditul ipotecar ofera mai multe beneficii, iar acestea pot varia in functie de circumstantele individuale ale solicitantilor si de conditiile specifice ale pietei. Iata cateva dintre beneficiile comune ale unui credit ipotecar:

Achizitionarea unei locuinte: Creditul ipotecar ofera oportunitatea de a cumpara o casa sau un apartament, facilitand accesul la proprietatea imobiliara. Acest lucru poate fi o investitie pe termen lung si o sursa de siguranta financiara.

Dobanda mai mica decat alte forme de credit: In general, dobanzile la creditele ipotecare sunt mai mici decat cele pentru alte tipuri de imprumuturi, precum creditele cu dobanda variabila .

Cresterea valorii imobiliare: Proprietatea imobiliara are potentialul de a creste in valoare pe parcursul timpului, oferind astfel oportunitatea de a obtine un profit in viitor prin revanzare sau refinantare.

Optiuni de refinantare: In anumite conditii de piata sau in cazul scaderii ratei dobanzii, solicitantii pot avea posibilitatea de a refinanta creditul ipotecar pentru a obtine rate de dobanda mai mici si, implicit, plati lunare mai mici.

Stabilitate financiara: Un credit ipotecar poate oferi un cadru stabil pentru cheltuielile cu locuinta, deoarece ratele de plata sunt adesea fixate pentru o perioada mai lunga de timp.

Este important sa se ia in considerare toate costurile asociate cu un credit ipotecar si sa se evalueze atent beneficiile si riscurile inainte de a lua o decizie. Consultarea cu un consilier financiar sau cu un expert in credit ipotecar poate fi utila pentru a intelege in detaliu optiunile disponibile.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Alexandra Luca

Conditii generale

Accesarea unui credit ipotecar implica indeplinirea unor conditii generale, iar acestea pot varia in functie de institutia financiara si alti factori specifici. Cu toate acestea, iata cateva conditii generale pe care majoritatea solicitantilor trebuie sa le indeplineasca:

 1. Capacitatea de rambursare: Institutiile financiare analizeaza cu atentie veniturile si datoriile solicitantului pentru a evalua daca acesta are capacitatea financiara de a rambursa imprumutul. Se iau in considerare, de obicei, veniturile lunare, datoriile existente si alte cheltuieli.
 2. Istoricul de credit: Un istoric de credit bun este esential pentru a obtine un credit ipotecar cu dobanzi favorabile. Solicitantii cu un scor de credit mai ridicat au adesea acces la rate de dobanda mai mici. In consecinta, este important sa-ti monitorizezi si sa-ti imbunatatesti scorul de credit inainte de a aplica pentru un credit ipotecar.
 3. Avansul: Majoritatea bancilor cer un avans (o parte din pretul casei) atunci cand acorzi un credit ipotecar. Cu cat avansul este mai mare, cu atat riscul pentru solicitantul de credit si institutia financiara este mai mic. Avand un avans mai mare, poti, de asemenea, sa obtii o dobanda mai mica.

  Avans: 15%(daca nu detineti in proprietate un alt imobil)

  Avans: 25%(daca detineti in proprietate un alt imobil)

 1. Stabilitatea locului de munca si venitul: Stabilitatea locului de munca si venitul constant sunt factori importanti in evaluarea capacitatii de rambursare a persoanei care solicita un credit. Posibilitatea de a demonstra o istorie stabila de angajare si un venit regulat poate influenta favorabil decizia bancii.

  Venit minim acceptat: 2079 RON.

  Tip de contract acceptat: contract de munca pe perioada nedeterminata sau contract de munca pe perioada determinata (cu indeplinirea anumitor conditii).

  Vechime minim acceptata la locul de munca: 3 luni

 1. Raportul dintre datorii si venit: Institutiile financiare iau in considerare raportul dintre datorii si venit al celor care solicita un credit. Daca acest raport este prea mare, este posibil sa fie considerat un risc mai mare.
 2. Varsta si eligibilitatea legala: In multe jurisdictii, exista cerinte legale privind varsta minima si statutul legal pentru a accesa un credit ipotecar.

Varsta: minim 18 ani, maxim 70 de ani la finalizarea creditului.

Este important sa te consulti cu un consilier financiar  pentru a obtine detalii specifice cu privire la conditiile de creditare.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc