Refinantari de credite

  • task_altGama larga de venituri acceptate
  • task_altAprobare rapida
  • task_altO singura rata, o singura banca
  • task_altControl mai bun al creditului
  • task_altPosibilitatea unei sume de bani suplimentara

Refinantari de credite

Avantaje

Avantajul major al creditului de consum este ca ofera posibilitatea de a achita toate datoriile de la alte banci (inclusiv descoperirea de card), ramanand cu un singur credit la institutia care va refinanteaza. Va ofera, totodata, posibilitatea de a schimba moneda in care s-a facut imprumutul.

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care doreste sa refinanteze unul sau mai multe credite este sa ne contacteze. Consilierii ii vor prezenta detalii privind creditul, documentele necesare pentru obtinerea unui astfel de credit.

Refinantarea este procesul prin care se contracteaza un nou credit cu scopul stingerii unui credit existent. Refinantarea unui credit presupune rambursarea integrala a unui imprumut a carui destinatie este conforma cu cea a creditelor la care se face referire, in baza legilor in vigoare

Ce trebuie sa stiti?

expand_more
Care este valoare maxima a unei refinantari?

Valoarea maxima a creditului este de 140.000 lei fara prezentarea unei garantii imobiliare.

expand_more
Care este perioada de refinantare?

Perioada de refinantare este de 5 ani in cazul creditelor acordate de banci. Exista insa si o exceptie, respectiv o periada de finantare pe 10 nai in cazul creditelor care au ca scop refinatarea imprumuturilor acordate inainte de 8 iulie 2020. Creditul poate fi acordat pe 10 ani atata timp cand se refinantareaza sold pe sold iar clientul nu beneficiaza de suma suplimentara.

expand_more
Ce beneficii am?

Exista o serie de beneficii cumulative printre care putem enumera donanda fixa pe o perioada de 5 ani.

expand_more
Ce credite pot refinanta?

Credite de consum,

Credite ipotecare/imobiliare.

Afla ce iti recomanda expertul financiar

1
Introduci datele
2
Trimiti formularul
3
Primesti raspuns
random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Alina Herciog

Alina Herciog
Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc