Refinantari de credite prin Credit24h.ro - Broker de Credite

Refinantarea creditelor se refera la procesul prin care un imprumut existent este inlocuit cu un nou imprumut care are termeni mai favorabili. Scopul refinantarii poate fi de a obtine rate de dobanda mai mici, de a schimba termenii imprumutului sau de a accesa alte beneficii financiare.

  • task_altGama larga de venituri acceptate

  • task_altAprobare rapida

  • task_altO singura rata, o singura banca

  • task_altControl mai bun al creditului

  • task_altPosibilitatea unei sume de bani suplimentara

Refinantari de credite

Avantaje

Refinantarea creditelor de consum si ipotecare/imobiliare poate aduce mai multe avantaje, in functie de circumstantele individuale ale fiecarui solicitant. Iata cateva avantaje generale ale refinantarii:

Reducerea ratei dobanzii: Unul dintre principalele motive pentru refinantarea creditelor este obtinerea unei rate a dobanzii mai scazute. Daca dobanda curenta pe piata este mai mica decat cea pe care o aveti in prezent, refinantarea poate aduce o economie semnificativa pe termen lung.

Scaderea costurilor lunare: Prin reducerea ratei dobanzii sau extinderea perioadei de rambursare, refinantarea poate duce la o reducere a platilor lunare, facand gestionarea bugetului mai usoara pentru imprumutati.

Consolidarea datoriilor: Daca aveti mai multe imprumuturi si credite, refinantarea va permite sa le consolidati intr-un singur credit. Aceasta poate simplifica gestionarea datoriilor si sa va ofere o imagine mai clara a situatiei financiare.

Schimbarea tipului de dobanda: Daca aveti un credit cu dobanda variabila si sunteti ingrijorat de fluctuatiile pietei, refinantarea va poate permite sa treceti la un credit cu dobanda fixa sau invers.

Cresterea scorului de credit: O refinantare reusita poate avea un impact pozitiv asupra scorului de credit, mai ales daca va imbunatatiti istoricul de plata si reduceti nivelul de indatorare.

Accesarea lichiditatii: Refinantarea poate oferi si acces la lichiditati suplimentare, fie prin extragerea unei sume de bani in plus la refinantare (cash-out refinancing), fie prin eliberarea resurselor financiare anterior blocate in alte active.

Rambursarea anticipata a creditului: Daca v-ati gandit sa platiti creditul mai repede si aveti posibilitatea de a face plati mai mari, refinantarea poate oferi flexibilitate in acest sens.

Este important sa tineti cont de costurile implicate in procesul de refinantare, cum ar fi taxele si comisioanele asociate. Inainte de a lua o decizie, este recomandat sa analizati atent toate aspectele impreuna cu un consilier financiar din echipa Credit24H pentru a va asigura ca refinantarea este cea mai buna optiune pentru situatia dvs. specifica.

Ce trebuie sa stiti?

expand_more
Care este valoare maxima a unei refinantari?

Valoarea maxima a creditului este de 140.000 lei fara prezentarea unei garantii imobiliare.

expand_more
Care este perioada de refinantare?

Perioada de refinantare este de 5 ani in cazul creditelor acordate de banci. Exista insa si o exceptie, respectiv o perioada de finantare pe 10 ani in cazul creditelor care au ca scop refinatarea imprumuturilor acordate inainte de 8 iulie 2020. Creditul poate fi acordat pe 10 ani atata timp cand se refinanteaza sold pe sold iar clientul nu beneficiaza de suma suplimentara.

expand_more
Ce beneficii am?

Exista o serie de beneficii cumulative printre care putem enumera dobanda fixa pe o perioada de 5 ani.

expand_more
Ce credite pot refinanta?

Credite de consum,

Credite ipotecare/imobiliare.

Afla ce iti recomanda expertul financiar

1
Introduci datele
2
Trimiti formularul
3
Primesti raspuns
specific

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Oana Cinzaca

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc