Noutati

Cresterea cererilor pentru creditele de locuinte

Adaugat la 1 aprilie 2016 de catre

Conform ultimelor analize din piata de creditare, se observa o crestere a solicitarilor de credite pentru achizitia de locuinte in ciuda dezbaterilor ce au avut loc pe tema proiectului de lege privind “Darea in Plata”. Acest fapt se datoreaza si generatiilor de tineri care doresc sa se stabileasca la casa lor, dar si a bunei functionari a programului “Prima Casa”, care este de departe cea mai buna masura si cel mai eficient program lansat de catre un guvern si continuat ani la rand de celelalte guverne are s-au succedat la guvernarea Romaniei.

Creditele pentru achizitia de locuinte, stimulate de programul Prima Casa si cele ipotecare standard, isi continua cresterea spectaculoasa, cu mult peste nivelul altor tipuri de credite sau produse de finantare, precum cele de consum sau finantarile pentru IMM-uri.

Standardele si conditiile de creditare nu au cunoscut modificari in 2015, nici pentru creditele imobiliare, nici pentru cele de consum, dar aceste lucruri se pot modifica in 2016 conditionate de proiectul legii ce priveste “Darea in Plata”. Speram ca toate deciziile ce vor fi luate sa nu afecteze negativ evolutia pozitiva a economiei nationale, care este destul de fragila si sa nu ne trezim cu o adevarata criza economica.

Adrian Pandelescu
Director departament financiar

0731.111.600
adrian@sudbroker.ro

Soseaua Oltenitei nr. 15-15A Popesti-Leordeni
www.Credit24h.ro

Credit24h.ro este singurul partener oficial BRD din România

Adaugat la 18 iunie 2014 de catre

Credit24h.ro, divizia financiară a SudRezidential.ro, întărește relația cu una dintre cele mai competitive instituţii bancare prezente la momentul actual pe piaţa – BRD. În urma acestei colaborări deosebit de avantajoase de ambele parți, BRD Grupe Societe Generale a semnat primul contract de parteneriat în vederea acordării de servicii bancare şi intermediere credite cu Credit24h.ro.

“Acest parteneriat ne bucura foarte tare şi întăreşte colaborarea fructuoasă avută cu BRD până în prezent. Faptul că suntem prima companie de intermediere financiară din piaţa care semnează o astfel de colaborare cu o instituţie de talia BRD este o confirmare a rezultatelor eforturilor şi muncii întregii echipe Credit24h.ro. Mai mult, faptul că la doar un an de la lansarea în piaţă, Credit24h.ro a devenit singurul partener oficial al BRD pe teritoriul României dovedeşte serviciile de calitate pe care le oferim”, a declarat Adrian Pandelescu – Director General Credit24h.ro

Compania Credit24h.ro a fost singura selectată pentru un parteneriat cu BRD, după ce a reușit ca într-un an să ofere intermediere de credite, constând în sute de tranzacții încheiate cu succes cu BRD.

Avantajul major al creditelor oferite de BRD este dat de fluxul de lucru lejer și timpul de acordare foarte scurt comparativ cu alte instituții bancare de pe piață. De asemenea pe lângă programul standard Prima Casă, BRD vine în întâmpinarea clienților cu un credit ipotecar avantajos și flexibil cu o dobândă fixă în primii 7 ani și ulterior indexabilă. Astfel suma lunară de plată rămâne nemodificată o lungă perioadă de timp, iar clienții se pot bucura de noua lor locuință fără a avea grija unei eventuale creșteri a ratei.

“Suntem o companie tânără pe piață, lansată anul trecut de SudRezidential.ro, după mai bine 2 ani de analiză a evoluției pieței imobiliare și bancare din România. Nu este tocmai simplu să intri într-o piață deja bine conturată, dar am selectat cu grijă întreaga echipă, am pus accent pe profesionalism şi servicii de calitate. Am plecat la drum alături de 7 experți financiari, iar acum echipa noastră s-a dublat. În acest moment avem 3 mari parteneriate cu cele mai importante bănci de pe teritoriul României și dorim să ne extindem în continuare. Serviciile noastre s-au dezvoltat de la dosare pentru nevoi personale, de Prima Casă, credite ipotecare până la credite importante pentru IMM-uri”, completează Adrian Pandelescu – Director General Credit24h.ro

Credit24h.rooferă o soluţie bancară, eligibilă în cel mai scurt timp, iar ulterior vine în ajutorul clientului prin susținerea dosarului până în momentul final (când acesta primește creditul). Printre avantajele Credit24h.ro amintim: identificarea celei mai potrivite soluții pentru client, eficientizarea timpului, eliminarea stresului și comunicarea permanentă cu banca creditoare, astfel încât clientul poate afla în orice moment evoluția dosarului său.

        Credit24h.ro – este un proiect susținut și promovat de către SudRezidential.ro

APARTAMENTE CU FINANTARE INCLUSA: SIMPLU | CORECT | RAPID >> ANALIZA FINANCIARA GRATUITA

Adaugat la 11 decembrie 2013 de catre

banner-credit24h-finantare-inclusa-332px

Analiza financiara si pregatirea dosarului va sunt oferite gratuit.

Credit24h.ro oferă solutii de creditare in 24 de ore si cinci mari avantaje:

1. Eficientizarea timpului – clientul va face un sigur drum, la sediul companiei noastre,beneficiind gratuit de consultantă din partea specialistilor Credit24h.ro
2. Identificarea celei mai potrivite solutii – specialistii Credit24h.ro oferă cea mai bună si mai fiabilă solutie pentru client.
3. Servicii variate – Credit24h.ro dispune de mai multe tipuri de servicii.
4. Eliminarea stresului- Este foarte solicitant pentru client să cunoască exact documentele necesare pentru un credit, costurile, veniturile necesare, cât durează procesarea dosarului etc.
Deasemenea în ziua de astazi, atât lipsa timpului cât si stresul cotidian ne afectează din ce în ce mai mult.
5. Servicii Extra- Credit24h.ro este o divizie financiară, având ca partener principalul promotor imobiliar al Zonei de Sud a Bucurestiului, respectiv SudRezidential.ro

INTERVIU Adrian Pandelescu, SudRezidential Broker: A crescut numarul clientilor care acceseaza Prima Casa in lei

Adaugat la 2 decembrie 2013 de catre

pandelescu

Reducerea dobanzii cheie de catre BNR are o influenta redusa pe termen scurt, insa este benefica pe termen mediu si lung. Relaxarea creditarii se va simti pe piata bancara in februarie si martie, este de parere directorul SudRezidential Broker, Adrian Pandelescu, intr-un interviu acordat Business24.

SudRezidential Broker este divizia financiara a SudrRezidential.ro, promotor imobiliar al zonei de Sud a Capitalei, infiintata in mai 2013, care a finalizat in aceste luni 320 de dosare de creditare.

Cate credite ati intermediate de la infiintare?

Pana acum, avem 320 de dosare finalizate si alte 150 in analiza, iar valoarea creditelor acordate este de 7,4 milioane de euro.

Care este ponderea creditelor in total?

Dintre creditele intermediate, 65% sunt prin programul „Prima Casa”, 8% ipotecare standard, iar 27% sunt credite de nevoi personale.

Compania intermediaza orice tip de creditare, dar elaboreaza si analiza financiara asupra situatiilor financiare ale persoanelelor fizice si juridice. Colaboram cu toate bancile comerciale de pe teritoriul Romaniei, iar parteneri directi sunt OTP Bank si Piraeus Bank.

Care este profilul clientului SudBroker?

Profilul clientului Sudbroker este acel angajat care doreste sa isi achizitioneze o locuinta prin programul prima casa (in cele mai multe cazuri ), este angajatul care lucreaza cu un salariu mediu pe economie, intr-o firma cu un numar de angajati intre 5-30, sau este acel angajat care are un salariu mult peste medie, insa nu are disponibilitatea deplasarii la banca.

Foarte rare sunt cazurile bugetarilor, acestia avand tot un venit mediu pe economie, iar o mare parte detin unul sau mai multe credite de nevoi personale cu anumite intarzieri la plata acestora, solicitand refinantareza lor si suma suplimentara sau necesita avansul minim obligatoriu de 5% pentru programul Prima Casa.

Profilul psihologic al clientului este unul foarte bine conturat, in ideea ca nu sunt foarte increzatori in reusita lor de a contracta un credit pentru achizitionarea unei locuinte sau orice alt tip de credit (aici facand parte si cei cu istoric negative de creditare).

Care sunt efectele schimbarii programului Prima Casa din euro in lei?

Programul Prima Casa in Euro a luat sfarsit cu o mare parte dintre tranzactii nefinalizate, ceea ce a facut foarte dificila incadrarea clientului pe Lei. Din momentul in care a aparut pe piata programul prima casa, acesta a fost disponibil atat in moneda euro, cat si in lei, insa conform statisticilor, foarte putini clienti au accesat acest produs in lei pana la inceputul lunii septembrie, anul curent.

Potentialii clienti au fost retinuti in achizitionarea unei locuinte prin contractarea unui credit in moneda nationala ca urmare a dezinformarii cu privire la avantajele creditului in lei in viitorul apropiat, asa cum s-a putut observa scaderea considerabila a indicelui de referinta ROBOR, ceea ce a dus, implicit, la diminuarea ratei lunare de plata

Incapand cu luna octombrie a crescut numarul clientilor care doresc achizitionarea unei locuinte, fara a mai fi necesara aducerea unui co-debitor, girant sau aducerea unei garantii suplimentare, deoarece s-au incadrat singuri la suma solicitata.

Cum influenteaza creditarea decizia BNR de reducere a dobanzii cheie ?

In principiu, aceste reduceri au o influenta destul de mica pe termen scurt, fiind benefice pe termen mediu si lung. Bancile comerciale au raspuns destul de greu acestor interventii ale BNR de-a lungul timpului, dar s-au adaptat mai rapid conditiilor de” piata”, ori de cate ori s-a constat un „apetit” mai redus pentru contractarea creditelor indiferent de tipul acestora.

Odata cu trecerea timpului de la ultima interventie in piata creditarii, de la renuntare finantarii in euro a programului „Prima Casa”, creditarea s-a mai relaxat si datorita scaderii indicelui ROBOR, dar si politicilor aplicate de bancile comerciale.

Asa cum au prevazut si specialistii sectorului financiar-bancar – un trend de aliniere a costurilor creditelor in valuta cu cele in moneda nationala, asteptam, undeva in luna februarie-martie 2014, ca relaxarea creditarii sa se simta mult mai prezenta.

Sursa: www.business24.ro

SudRezidential.ro a lansat o nouă divizie financiară: SudRezidential Broker

Adaugat la 28 octombrie 2013 de catre

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, a lansat SudRezidentialBroker – divizia financiară creată special pentru facilitarea relației dintre clienți si băncile creditoare.

Sediu_Sud_Broker_7

Clienții beneficiază aici de consultanţă specializată în identificarea soluțiilor pentru obținerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenționează să achiziționeze o locuinţă. Aceste servicii se adresează oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiară a tranzacțiilor imobiliare, de relațiile cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi oferă soluţii rapide chiar și celor care întâmpină dificultăţi în obținerea creditelor de orice fel.

“Divizia noastră financiară oferă clienţilor o serie de avantaje, de la consultanța profesionistă pentru identificarea celor mai potrivite soluţii. În grija noastră pentru clienţi, am gândit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers şi stresul pe care îl poate genera lista lungă de formalităţi de îndeplinit. Deşi iniţial SudRezidentialBroker a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar a zonei de Sud a Bucureştiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat să gândim un plan de afaceri care cuprinde o potenţială extindere a diviziei şi în alte zone, astfel încât să poată beneficia de expertiza noastră o categorie cât mai largă de clienţi”, a declarat directorul SudRezidențialBroker.

Ce inseamna mai concret eficientizarea timpului? Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clientul va face un sigur drum, la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanță din partea specialiștilor SudRezidentialBroker. In plus, acestia ofera suport pentru întelegerea termenilor și condițiilor din ofertele prezentate, astfel încât clientul să poată face o comparație între acestea.

Având la bază o comunicare foarte bună cu toate companiile bancare din România, SudRezidențial Broker oferă o gamă variată de soluţii în materie de produse şi servicii financiare: Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuințe, de viață, medicale, etc.

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

0731.011.600
Newsletter

Ramai la curent cu cele mai bune solutii financiare de creditare bancara si asigurari

banci partenere
Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc