Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #12

Totul despre Viva Residence, unul dintre cele mai cunoscute branduri imobiliare din Romania.

In editia de astazi parcurgem intreaga evolutie a unuia dintre cele mai echilibrate branduri din zona de sud a Capitalei, Viva Residence si descoperim modelul unui business imobiliar de succes.

Invitatii acestei editii sunt: Sorin Purice – Managerul General Viva Residence si Alin Ciocarlan, arhitectul acestor proiecte imobiliare si un specialist in domeniu.

Vom discuta si despre schimbarile ce vor trebui adoptate de catre Romania in urmatorii ani in domeniul imobiliar si cum se vor resimti acestea in piata de profil.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc