Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #13

Astazi, alaturi de noi o avem pe Lorena Ciurea – avocat membru al Baroului Bucuresti inca din 2014 si partener al diviziei juridice SudRezidential, specializata pe segmentul imobiliar.

Aflam care este rolul unui avocat intr-o tranzactie imobiliara, cum poate simplifica acesta termenii juridici si cat de importanta este reprezentarea clientului de catre un specialist in acest domeniu.

Gasim raspunsurile la intrebarile pe care le are un client in momentul in care se afla intr-o tranzactie imobiliara, dar si care este suportul pe care il primeste in momentul in care intampina dificultati in vederea incheierii tranzactiei.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc