Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #14

Astazi, alaturi de invitatele noastre experte in creditare si partenere Credit24h.ro, Alexandra Baicoianu si Alina Dinca, vom analiza si explica o serie de produse bancare, potrivite pietei imobiliare din Romania.

Aflam si care sunt primii pasi pe care ar trebui sa-i facem atunci cand dorim sa achizitionam un imobil nou printr-un credit ipotecar sau imobiliar.

Punem in ordine si etapele unui proces de creditare, incepand de la scoringul de eligibilitate, pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si discutam despre importanta implicarii unui expert financiar in acest proces.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc