Asigurare CASCO

Asigurarea auto CASCO este polita prin care posesorii de autovehicule se pot proteja impotriva consecintelor financiare ce decurg din producerea unor evenimente asigurate.

Conditii generale

Asigurare CASCO

Asigurarea CASCO (Casca Completa) este un tip de asigurare auto care acopera daunele aduse vehiculului asigurat in urma unor evenimente precum accidente rutiere, furt, vandalism, incendiu, dezastre naturale etc. Aceasta forma de asigurare este optionala si ofera o protectie extinsa pentru masina, in comparatie cu asigurarea obligatorie de raspundere civila auto.

Important de stiut

expand_more
Ce riscuri sunt asigurate?

Asigurarea Casco ofera o protectie extinsa pentru vehiculul asigurat si acopera o gama variata de riscuri. Printre riscurile acoperite de polita Casco se pot include:

Accidente rutiere: Despagubirea pentru daunele materiale suferite de vehiculul asigurat in urma unui accident rutier.

Furtul sau tentativa de furt: Despagubirea pentru pierderea sau daunele suferite de vehiculul asigurat ca urmare a furtului sau tentativelor de furt.

Evenimente naturale: Despagubirea pentru daunele provocate de calamitati naturale precum inundatii, cutremure, vijelii sau grindina.

Acte de vandalism: Despagubirea pentru daunele provocate de acte de vandalism sau distrugere intentionata.

Incendii: Despagubirea pentru daunele suferite de vehiculul asigurat in urma unui incendiu.

Alte evenimente: Pot fi incluse in acoperirea Casco si alte riscuri precum lovirea de catre animale, avarii tehnice sau altele, in functie de clauzele si optiunile specifice ale politei.

expand_more
Ce riscuri sunt excluse?

Nu sunt cuprinse in asigurare si deci, nu se acorda despagubiri pentru:

Pagubele produse pieselor de rezerva, accesoriilor, huselor, prelatelor, carburantilor, oricaror alte bunuri existente in autovehicul, bunurile personale ale Asiguratului sau ale persoanelor aflate in autovehicul, precum si pagubele produse echipamentelor suplimentare daca nu au fost declarate in cererea chestionar si cuprinse in asigurare in mod expres;

Pagubele produse autovehiculelor in timpul participarii acestora la intreceri, competitii sportive sau antrenamente pentru acestea;

Razboi, invazie, greva, revolutie;

Confiscare, expropriere, nationalizare, sechestrare;

Explozie atomica, radiatii;

Poluare sau contaminare de orice natura;

Cazul in care Asiguratul a procedat la repararea autovehiculului fara aprobarea Asiguratorului, inainte ca reprezentantul acestuia sa efectueze constatarea pagubelor.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Oana Cinzaca

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc