Credite Ipotecare Verzi

Majoritatea bancilor comerciale din Romania, in parteneriat cu Credit24h.ro, va ofera posibilitatea finanțării prin “Creditul Verde” de locuinte standard, dar si a caselor verzi de tip modular, prin cele mai convenabile si accesibile instrumente de creditare.

Puteti face acum simulari rapide de finantare si prin simulatorul nostru sau puteti contacta unul dintre expertii nostri in creditare pentru mai multe detalii despre acest produs.

min 25.000 €
max 1.000.000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani
Calculeaza acum

*Acest calcul are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL.

*Acordarea unui credit este conditionata de indeplinirea conditiilor de eligibilitate si poate fi supusa platii unor taxe sau comisioane.

Ce trebuie sa stiti despre creditul Ipotecar Verde ?

expand_more
Care este perioada maxima de crreditare ?

Perioada de creditare extinsa, poate fi pana la 35 de ani.

expand_more
Ce tipuri de venituri sunt acceptate ?

Venituri salariale, contracte de administrare/management, drepturi de autor, venituri din activitati independente (profesii liberale), rente viagere, indemnizatie crestere copil etc.

expand_more
Pot aduce codebitori?

Daca venitul nu va permite sa accesati singur creditul pentru locuinta dorita, aveti posibilitatea sa prezentati pana la 4 codebitori.

expand_more
De ce avans am nevoie?

Avansul minim perceput este de 15%.

expand_more
Cat dureaza aprobarea?

Aprobare financiara pe loc.

expand_more
Pot face o simulare ?

Da, desigur, acceseaza simulatorul nostru printr-un simplu click aici.

Afla ce iti recomanda expertul financiar

1
Introduci datele
2
Trimiti formularul
3
Primesti raspuns

Alege si tu o casa verde, certificata Green Homes, iar noi o finantam!

 

 

Casele modulare Quantum Modules sunt locuințe verzi precertificate de RoGBC - Consiliul Român pentru Clădiri Verzi, asadar se pot finanța si prin credite verzi cu dobanzi avantajoase !

Vezi avantaje si conditii

Credit Verde

Avantaje

 • task_altSe poate accesa finantare si prin “Credit Verde”
 • task_altDobanzi avantajoase
 • task_altSe poate finanța maxim 85 % din valoarea constructiei
 • task_altSuport pentru intocmirea dosarului de credit
random

Aveti un expert financiar si imobiliar

La dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele disponibile din portofoliu, sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Georgiana Patrascu

Conditii de acordare a finantari

 • esti cetatean roman, rezident fiscal si ai cel putin 21 de ani la data solicitarii creditului si maxim 75 de ani la data ultimei scadente a creditului;
 • esti salariat, cu minimum 3 luni vechime la actualul loc de munca si cel putin un an vechime totala neintrerupta in munca sau poti practica o profesie liberala de cel putin un an, iar venitul tau lunar este de cel putin 1525 lei;
 • se accepta o gama larga de venituri realizate din: contracte de administrare/management, drepturi de autor, venituri din activitati independente (profesii liberale), rente viagere, etc;
 • evaluarea se va realiza fie de catre un evaluator membru ANEVAR

Documente necesare teren + constructie viitoare

 • Acte proprietate teren , intabulare si cadastrul acestuia
 • Proiectul constructiei viitoare cu toate avizele necesare ( certificat urbanism, autorizatie de constructie etc)
 • Devizul estimativ al investitiei, planul de finantare si planul de executie al lucrarilor
 • Contractul de achizitie incheiat cu Quantum Modules.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc