Carduri de Credit

  • task_altGama larga de venituri acceptate
  • task_altAprobare rapida
  • task_altPlata in rate la comercianti
  • task_altCosturi ZERO la utilizarea cardului la comercianti
  • task_altPerioada mare de rambursare

Card de credit

Avantaje

Avantajul major al cardului de credit este ca ofera o adevarata plasa de siguranta pentru cumparaturi si cheltuieli neprevazute, pentru calatorii, excursii sau chiar pentru mici investitii pe termen scurt.

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care doreste sa obtina un Card de Credit este sa ne contacteze. Consilierii nostri financiari ii vor prezenta detalii privind creditul, dar si documentele necesare pentru obtinerea unui astfel de card.

Caracteristicile cardului de credit

Cardul de credit este prin excelenta un card de cumparaturi – este aproape o regula – cardurile de credit ofera comision 0 la plata cumparaturilor in magazine sau la platile online in functie de campaniile comerciantilor.

Mai mult, bancile din Romania au introdus programe de fidelizare prin intermediul carora ofera clientilor discounturi in cazul in care platesc cu cardurile de credit in anumite magazine sau lanturi de magazine. De regula, discounturile nu depasesc 5%, insa reprezinta beneficii care pot duce la economii importante.

Perioada de gratie. Un alt specific al cardurilor de credit este ca ofera o perioada de gratie ( de regula variaza intre 30 si 55 de zile), perioada in care cei ce utilizeaza fondurile nu platesc dobanda.

Cardul de credit este o metoda excelenta de a avea in orice moment o rezerva de bani disponibila. Limita de credit acordata de catre banci este de trei pana la cinci venituri medii lunare (limita pusa la dispozitie fara niciun fel de garantii materiale).

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Oana Cinzaca

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc