Asigurari Medicale

Asigurarile medicale, dar si cele de calatorie sunt un strict necesar

pentru sejururile petrecute in afara tarii.

Asigurarile medicale

Asigurarile medicale, dar si cele de calatorie sunt un strict necesar pentru sejururile petrecute in afara tarii. Fie ca este vorba de un risc medical potential sau de o excursie cu familia, o calatorie de afaceri sau munca in strainatate, asigurarea medicala de calatorie este recomandata pentru toti.

Contractul de asigurare se incheie inainte ca asiguratul sa paraseasca tara, iar prima de asigurare trebuie platita integral, dupa care se va emite polita de asigurare. Asigurarea medicala poate fi incheiata de persoanele fizice sau juridice cu domiciliul in Romania. In cazul acestei polite, asiguratorul plateste cheltuielile medicale sau de repatriere ca urmare a accidentarii sau imbolnavirii asiguratului in timpul deplasarii in strainatate.

Malpraxis

Noile reglementari se doresc a fi in sprijinul pacientilor, pentru ca, potrivit modificarilor facute in lege, acestia nu vor mai avea obligatii de plata in solutionare amiabila, nu mai platesc expertul, vor beneficia de o procedura predictibila si vor avea acces la documentele medicale ale cazului, de la inceput.

In plus, medicii si personalul medical vor putea incheia asigurari atat pentru daune materiale, cat si morale, iar polita de asigurare in sistemul public va fi acoperita partial de catre angajator. Spitalul va evita astfel riscurile de blocare a conturilor sau de pierderea unor sume de bani prin plata in solidar pentru despagubirile morale sau cand asiguratorul nu va putea plati.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Catalina Andreea Bahnea

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc