Asigurari Medicale

Asigurarile medicale, dar si cele de calatorie sunt un strict necesar

pentru sejururile petrecute in afara tarii.

Asigurarile medicale

Asigurarile medicale si de calatorie devin o necesitate fundamentala, oferind liniste si securitate in fata imprevizibilului in timpul calatoriilor internationale. Este un pas esential pentru a va bucura pe deplin de experienta calatoriilor, stiind ca sunteti protejat in fata unor evenimente neprevazute.

Procedura de incheiere a contractului de asigurare incepe inainte ca asiguratul sa paraseasca tara, cu plata integrala a primei de asigurare. Dupa aceasta plata, se emite polita de asigurare. Atat persoanele fizice, cat si cele juridice cu domiciliul in Romania au posibilitatea de a incheia asigurarea medicala. In situatia acestei polite, asiguratorul preia responsabilitatea de a acoperi cheltuielile medicale sau de repatriere in cazul unei accidentari sau imbolnaviri a asiguratului in timpul deplasarii in strainatate.

Malpraxis

Noile reglementari se doresc a fi in sprijinul pacientilor, pentru ca, potrivit modificarilor facute in lege, acestia nu vor mai avea obligatii de plata in solutionare amiabila, nu mai platesc expertul, vor beneficia de o procedura predictibila si vor avea acces la documentele medicale ale cazului, de la inceput.

In plus, medicii si personalul medical vor putea incheia asigurari atat pentru daune materiale, cat si morale, iar polita de asigurare in sistemul public va fi acoperita partial de catre angajator. Spitalul va evita astfel riscurile de blocare a conturilor sau de pierderea unor sume de bani prin plata in solidar pentru despagubirile morale sau cand asiguratorul nu va putea plati.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Georgiana Patrascu

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc