Topometrie

Pentru identificarea celor mai bune solutii topometrice ne puteti contacta, iar o intreaga

echipa de profesionisti va va sta la dispozitie imediat.

Lucrarile topografice si geodezice preceda, insotesc si termina orice proces de constructie.

Proiectarea oricarei constructii nu se poate efectua fara planuri topografice actualizate si profile topografice, intocmite la scari cat mai mari, iar aplicarea pe teren a proiectului constructiei cat si lucrarile de executie a constructiilor fac apel la metode si instrumente topografice. Totodata, procesul exploatarii constructiei, incepand cu receptia lucrarilor de constructie si terminand cu observatiile asupra comportarii constructiei executate, necesita masuratori topografice si geodezice.

Inginerul geodez insoteste constructia de la inceputul ei, adica de la intocmirea studiilor tehnico - economice de fundamentare a temelor de proiectare in timpul elaborarii proiectului, apoi al executiei, terminand cu exploatarea acesteia.

De aceea, specialistul in masuratori terestre trebuie sa cunoasca prescriptiile generale.

Concluzionand, se poate spune ca inginerul geodez, nu trebuie sa fie doar un factor pasiv, ci un participant activ la proiectarea si executarea tuturor obiectivelor ingineresti.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Alexandra Paceagiu

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc