Asigurari Locuinte/Constructii

Fiecare clipa din viata ta,

in liniste si siguranta!

Asigurari Locuinte Constructii

Asigurarea locuintei si a bunurilor se poate incheia atat de catre persoane fizice, dar si de catre entitati juridice care doresc protectie prin asigurare si care au un interes asigurabil.

Asigurarile pentru locuinte reprezinta polite de asigurare concepute pentru a oferi protectie financiara impotriva diferitelor riscuri si evenimente care pot afecta o locuinta si bunurile personale.

Este important sa citesti cu atentie polita de asigurare pentru a intelege exact ce riscuri sunt acoperite si care nu sunt. Anumite evenimente, cum ar fi daunele cauzate de neglijenta grava sau acte de razboi, pot sa nu fie incluse in mod obisnuit in asigurarile de locuinte standard.

Riscurile asigurabile

expand_more
Riscuri Standard

incendiu: asigurarea acopera daunele cauzate de incendii la locuinta.

furt: daunele sau pierderile cauzate de furt sau jaf sunt adesea acoperite.

inundatii: in anumite zone cu risc ridicat de inundatii, asigurarile specifice de inundatii pot fi necesare, dar multe polite de asigurare acopera si daunele cauzate de inundatii.

vijelii, tornade, cutremure: evenimente naturale majore, cum ar fi vijeliile, tornadele sau cutremurele, pot fi acoperite de anumite polite.

pagube cauzate de apa: asigurarea poate acoperi daunele provocate de scurgeri sau inundatii interne, cum ar fi cele cauzate de conducte sparte.

pierderi de bunuri personale: asigurarea de locuinte poate acoperi pierderile sau deteriorarile bunurilor personale din locuinta.

riscuri de responsabilitate civila: politele pot acoperi cheltuielile legale si daunele cauzate de ranirea sau prejudicierea altor persoane pe proprietatea ta.

cheltuieli de inlocuire a locuintei: in cazul in care locuinta devine temporar nelocuibila din cauza unui eveniment asigurat, asigurarea poate acoperi cheltuielile pentru gasirea unei alternative de locuire.

asigurarea de continut: aceasta acopera bunurile personale, cum ar fi mobilierul, electronicele, hainele si alte obiecte personale.

expand_more
Riscuri Extinse

Riscurile extinse la asigurarile de locuinte se refera la o forma mai completa de acoperire, care poate include o gama mai larga de evenimente si pericole decat politele standard. Aceste riscuri extinse pot varia in functie de asigurator si de specificul politei.

Este important sa revezi cu atentie polita de asigurare pentru a intelege exact ce riscuri sunt acoperite si sa te asiguri ca polita indeplineste nevoile specifice ale locuintei tale.

expand_more
Toate Riscurile

Asigurarile de locuinte pot oferi, in unele cazuri, acoperire si pentru riscuri speciale, adesea denumite "riscuri specifice" sau "riscuri special denumite." Acestea pot fi evenimente mai putin comune sau specifice care nu sunt incluse in mod obisnuit in politele standard. Riscurile speciale la asigurarile de locuinte pot include:

Evenimente meteorologice neobisnuite: Riscurile speciale pot include daune cauzate de fenomene meteorologice neobisnuite sau extreme care nu sunt incluse in mod obisnuit, cum ar fi grindina foarte mare, caderi de meteoriti sau alte evenimente rare.

Daunele cauzate de lucrari de constructie sau renovare: In timpul lucrarilor de constructie sau renovare, pot aparea daune accidentale. O polita speciala poate acoperi astfel de riscuri.

Daunele cauzate de infestari sau poluare: Riscurile speciale pot include acoperirea pentru daunele cauzate de infestari severe sau poluare care nu sunt acoperite in mod obisnuit de politele standard.

Evenimente teroriste sau acte de razboi: In anumite cazuri, politele de asigurare pot include acoperire pentru daunele cauzate de evenimente teroriste sau acte de razboi, in functie de regiune si de conditiile politei.

Daunele cauzate de apa marine: Pentru proprietatile situate in zonele apropiate de apa, riscul de daune cauzate de apa marina (de exemplu, inundatii din cauza cresterii nivelului marii) poate fi inclus intr-o polita speciala.

Este important sa consulti cu atentie polita de asigurare pentru a intelege ce riscuri specifice sunt acoperite si pentru a te asigura ca polita indeplineste nevoile specifice ale locuintei tale. Poate fi util sa discuti cu un agent de asigurari pentru a obtine clarificari cu privire la acoperirea exacta a riscurilor specifice.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Ramona Cretu

Ramona Cretu
Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc