Solutii imobiliare

Solutiile imobiliare oferite de SudRezidential Broker, au in obiectiv sa aduca impreuna

departamentul de vanzari, dezvoltatori, finantatori, arhitecti, constructori, avocati, notari,

in vederea formarii comunitatii profesionistilor din domeniul imobiliar.

Achizitii Locuinte

Achizitii Locuinte

Comunicarea eficienta si colaborarea este solutia pe care o propunem pentru a trece peste perioada dificila cu care ne confruntam cu totii, din dorinta de a lucra intr-o piata imobiliara profesionista.

Certificate energetice

Certificate energetice

Certificatul energetic este o cerinta a Uniunii Europene ce trebuia pusa in practica din 2007, de la aderare.

Incepand cu acest an, certificatul a devenit obligatoriu la vanzarea sau inchirierea unui imobil in Romania.

Evaluari

Evaluari

Evaluarile reprezinta un instrument financiar, reprezinta un contract care genereaza drepturi si obligatii intre anumite parti de a incasa sau plati numerar ori alta contraprestatie financiara sau un instrument de capitaluri proprii.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Alina Vasilarie

Alina Vasilarie

Arhitecti

Arhitecti

Arhitecții proiecteaza sau iau decizii care influențeaza siguranța unei construcții. Arhitecții sunt obligați sa aiba un titlu universitar si o perioada de stagiatura pentru a obține licența de libera practica a acestei meserii. Condițiile necesare pentru a putea practica arhitectura difera de la o țara la alta.

Cadastru

Cadastru

Funcția tehnica a cadastrului se realizeaza prin determinarea, pe baza de masuratori, a poziției configurației si marimii suprafețelor parcelelor si construcțiilor pe destinații, categorii de folosința si pe proprietari.

Topometrie

Topometrie

Proiectarea oricarei constructii nu se poate efectua fara planuri topografice actualizate si profile topografice intocmite la scari cat mai mari, iar aplicarea pe teren a proiectului constructiei cat si lucrarile de executie a constructiilor, fac apel la metode si instrumente topografice. Totodata, procesul exploatarii constructiei, incepand cu receptia lucrarilor de constructie si terminand cu observatiile asupra comportarii constructiei executate, necesita masuratori topografice si geodezice.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc