Achizitii Locuinte

Solutiile imobiliare au in obiectiv sa aduca impreuna departamentul de vanzari, dezvoltatori, finantatori, arhitecti, constructori, avocati si notari, in vederea formarii comunitatii profesionistilor din domeniul imobiliar.

Credit pentru achizitie locuinta

Comunicarea eficienta si colaborarea sunt solutia pe care o propunem pentru a trece peste perioada dificila cu care ne confruntam cu totii.

Din dorinta de a lucra intr-o piata imobiliara profesionista, dar si pentru o mai buna colaborare, dorim sa ne cunoastem unii pe altii.

Credem ca la baza semnarii unui contract sau a unui parteneriat, sta contactul uman direct. Consideram ca increderea data de acesta, nu poate fi inlocuita de nici un discount sau beneficiu material propus.

In al doilea rand, ne dorim sa gasim impreuna solutii. Stim cu totii cat de afectata a fost piata imobiliara in contextul crizei, dar credem ca este timpul pentru o noua abordare.

Prin intalniri, ne dorim sa ridicam probleme, sa gasim impreuna solutii, sa dam exemple si sa dezbatem subiecte.

Dorim de asemenea, sa stabilim un cod de bune practici in domeniul imobiliar, sa identificam standardele la care sa ne raportam, pentru a sti cand am facut treaba buna si cand nu, si nu il ultimul rand, ce putem face pentru a ne mentine in sfera serviciilor ireprosabile.

Autoritatile au in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul ,,Noua Casa" dupa epuizarea celor existente, o decizie putand fi luata fara prea multe discutii si dezbateri.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Oana Cinzaca

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc