Credite Auto

  • task_altAccesibil: usor de obtinut, fara documente de venit justificative
  • task_altFlexibil: gama larga de venituri acceptate, pana la 4 codebitori acceptati
  • task_altConfort si transparenta
  • task_altGarantia celor mai bune servicii financiare de pe piata
  • task_altSuport si Feedback permanent

Caracteristici si criterii generale

Garantie emisa de FNGCIMM: in numele si contul statului, care acopera un procent de maximum 50% din valoarea creditului acordat.

Ipoteca legala mobiliara asupra autoturismului nou achizitionat in cadrul Programului, in favoarea statului roman, reprezentat prin MFP si a finantatorului, proportional cu procentul de garantare, valabila pana la stingerea tuturor obligatiilor de plata.

Cesiunea drepturilor derivand din polita de asigurare tip CASCO pentru autoturismul nou achizitonat in cadrul Programului, in favoarea statului roman, reprezentat prin MFP si a finantatorului, proportional cu procentul de garantare.

Valoarea indicelui de referinta Robor este cea aferenta ultimei zile lucratoare din luna precedenta. In cazul creditelor garantate cu ipoteci imobiliare clientul va suporta cheltuielile de constituire si publicitate a garantiilor, asigurarea de imobil ( dupa caz ).

Dobanda anuala efectiva, care este egala, pe o perioada de un an, cu valoarea actuala a tuturor angajamentelor, trageri, rambursari si costuri, prezente sau viitoare, convenite de creditor si de consumator, este calculata potrivit unei formule matematice.

Conform institutiei financiare pentru care optati, aceasta isi rezerva dreptul de a cere documente justificative suplimentare.

Tarifele si comisioanele se vor aplica in functie institutia de finantare pe care clientul o alege.

Programul Prima Masina

Avantajul major al creditului Auto

Avantajul major al creditului Auto prin “Programul Prima Masina” consta in avansul minim de numai 5% dar si a ratei de dobanda mai mica in comparatie cu alt tip de credit auto standard.

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care doreste sa detina un Credit Auto prin “Programul Prima Masina” este sa ne contacteze. Consilierii ii vor prezenta detalii privind creditul, documentele necesare pentru obtinera unui astfel de credit.

Criterii de eligibilitate pentru beneficiarii creditelor „Prima Masina”

expand_more
Care este varsta minima

Varsta minima este de 18 ani la data solicitarii finantarii si are capacitate deplina de exercitiu.

expand_more
Pot detine alte autoturisme?

Pentru a fi eligibil, trebuie sa faceti dovada printr-o declaratie (in forma autentica notariala) pe propria raspundere ca nu ati mai detinut in proprietate un autoturism – bun nou.

expand_more
Ce tip de autoturism pot achizitiona?

Autoturismul nou care se achizitioneaza in cadrul programului este produs in spatiul intracomunitar sau provenit din import si este achizitionat de la un comerciant din Romania care are ca obiect de activitate vanzarea autovehiculelor noi; nu a mai fost detinut in proprietate de catre o alta persoana conform cartii de identitate a autorismului; indeplineste cel putin cerintele minime ale standardului EURO 5 si are un pret de achizitie care nu depaseste suma de 50.000 lei, la care se adauga TVA, conform facturii proforma emise de vanzator.

expand_more
Trebuie sa dispun de avans?

Aveti nevoie de un avans de minimum 5% din pretul de achizitie a autoturismului nou, care acopera diferenta dintre pretul de achizitie al autorturismului nou rezultat din factura proforma si finantarea garantata.

expand_more
Pot vinde autoturismul?

Aveti obligatia de a nu instraina, fara acordul finantatorului, autoturismul nou achizitionat in cadrul Programului pe toata durata de valabilitate a garantiei; in anumite cazuri si conditii prevazute in Normele de aplicare ale OUG nr.66/2014, cu modificarile si completarile ulterioare, poate fi aprobata instrainarea autoturismului, preluarea finantarii garantate si a dreptului de proprietate asupra auoturismului sau novarea obiectului garantiei, dupa caz.

expand_more
Am nevoie de garantii?

Sunteti obligat sa constituiti garantiile necesare, atat in favoarea MFP cat si cele catre finantator.

expand_more
Am nevoie de asigurare?

Trebuie sa asigurati autoturismul nou achizitionat din finantarea garantata printr-o polita de asigurare de tip CASCO pentru Prima Masina; beneficiarul accepta cesionarea drepturilor derivand din polita de asigurare in favoarea statului roman, reprezentat de M.F.P., si a finantatorului, proportional cu procentul de garantare, pe toata durata finantarii garantate. In caz de nerespectare de catre beneficiar a obligatiei de asigurare a autoturismului, finantatorul are dreptul de a proceda la incheierea politei de asigurare pe cheltuiala proprie si sa recupereze cheltuielile respective de la beneficiar prin orice modalitate prevazuta de lege, inclusiv prin includerea acestora in ratele de credit lunare.

expand_more
Pot aplica daca am datorii la bugetul de stat?

La data solicitarii creditului garantat clientul trebuie sa nu inregistreze obligatii de plata restante la bugetul general consolidat / nu inregistreaza restante la plata altor credite bancare.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Georgiana Patrascu

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc