Termeni si conditii

Va multumim ca ati accesat site-ul www.credit24h.ro. Prin utilizarea site-ului www.credit24h.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.credit24h.ro. Dupa caz, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.

Termeni

Asistenta Gratuita la pre-analiza financiara si intocmirea dosarului bancar : SudRezidential Broker SRL ofera asistenta gratuita privind pre-analiza financiara si la intocmirea dosarului, prin aceasta intelegandu-se strict furnizarea documentelor legate de imobil si de actele de proprietate.

Serviciile prestate de Credit24h.ro – prin SudRezidential Broker SRL nu sunt supuse gratuitati si este necesara plata anumitor taxe si comisioane pentru analiza financiara si pentru gestionarea relatiei dintre client si institutiile financiare precum si pentru alte servicii ce pot fi furnizate de catre SudRezidential Broker SRL.

Cele mai bune oferte de creditare : Mentiunea ,,cel mai bun” sau ,,cele mai bune” oferte de creditare se refera exclusiv la produsele de creditare oferite pe site si nu reprezinta o sintagma universal valabila. Clasamentele si topuri oferite pe site pot contine anumite inadvertente care se datoreaza actualizarii frecvente si foarte rapida a datelor disponibile la un moment dat .

DAE : Dobanda anuala efectiva exprima sub forma procentuala costul total al unui credit. Acesta este un concept impus atat in Uniunea Europeana, cat si Statele Unite, fiind implementat pentru a permite consumatorilor sa compare usor costul creditelor. DAE este un indicator care transforma dobanda si comisioanele aferente unui imprumut sub forma unei dobanzi anualizate.  Un credit cu DAE mai mic este mai ieftin decat unul cu DAE mai mare.

ROBOR : Rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele in lei. Aceasta se stabileste zilnic de BNR, ca medie aritmetica a cotatiilor practicate de 10 banci selectate de banca centrala. Aceasta se poate consulta pe site-ul BNR.

Marja de dobanda : Valoare exprimata in puncte procentuale, care se adauga la rata dobanzii de baza a bancii sau la un indice monetar de referinta pentru a calcula rata dobanzii practicata la un imprumut. De regula, marja ramane fixa pe durata contractului, astfel ca rata dobanzii se modifica doar in functie de dobanda folosita ca reper.

Conditii

Excluderea raspunderii

Toata informatia prezentata pe site-ul www.credit24h.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

www.credit24h.ro nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

www.credit24h.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Informatia prezentata pe acest site are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL.

In special, acordarea unui credit este conditionata de indeplinirea conditiilor de eligibilitate financiara si poate fi supusa platii unor taxe sau comisioane.

Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Institutiile financiare pot aduce modificari produselor de creditare si in acest caz, SudRezidential Broker SRL nu poati fi raspunzatoare in orice mod in cazul modificarii produselor bancare sau a incetarii unui anumit produs financiar sau de creditare.

www.credit24h.ro poate contine anumite legaturi catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea legaturilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca www.credit24h.ro nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri.

Prin urmare, www.credit24h.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Proprietatea intelectuala

Sud Rezidential, Credit24h, Direct Dezvoltator, Metalurgiei Park Residence sunt marci inregistrate si apartin companiei SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL.

Intregul continut al site-ului www.credit24h.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea detinatorului domeniului de internet:  www.credit24h.ro si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.

www.credit24h.ro include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Data ultimei modificari: 24 mai 2018.

Vezi aici documentul ANPC Informare Obligatorie!

Vezi aici Nota Informativa GDPR!

Vezi detalii despre Protectia Datelor cu Caracter Personal

Vezi detalii despre Cookie Policy!

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc