Asigurarea de studii

Asigurarea de studii este o polita de economisire

pentru perioada de studii a copiilor asiguratului.

Asigurarea de studii este o forma specializata de asigurare care ofera protectie financiara pentru costurile educatiei. Scopul principal al unei astfel de asigurari este sa ofere fonduri pentru sustinerea educatiei beneficiarului in cazul producerii unor evenimente neprevazute.

Prin intermediul unei asigurari de studii, se poate beneficia de acoperire pentru diverse cheltuieli legate de educatie, precum taxe scolare, manuale, cazare, hrana si altele. Aceasta forma de asigurare ofera o siguranta financiara pentru viitorul educational al persoanei asigurate, asigurand ca resursele financiare necesare pentru studii sunt disponibile in ciuda unor evenimente neasteptate.

Contractul se stabileste pentru o perioada prestabilita, iar asiguratul achita primele de asigurare pana in momentul inceperii studiilor beneficiarului, in cadrul unei limite de varsta predefinite in contract. Compania de asigurari va plati integral suma asigurata la inceputul studiilor sau sub forma unei rente pe durata perioadei de studii specificata in contract.

Polita se incheie pe o perioada prestabilita, asiguratul platind primele de asigurare pana la inceperea studiilor beneficiarului, in limita unei varste prestabilite in contract. Societatea de asigurari va plati suma asigurata integral la inceputul studilor sau sub forma unei rente pe perioada de studii prevazute in contract.

De regula, daca se cere suma asigurata la inceputul studiilor, aceasta va fi platita doar in proportie de 90-95% din suma totala a rentelor. In cazul optiunii unei plati sub forma de renta, suma asigurata va fi esalonata in cursul a 4 sau 5 ani, adica durata anilor de studii.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Oana Cinzaca

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc