Asigurarea de studii

Asigurarea de studii este o polita de economisire

pentru perioada de studii a copiilor asiguratului.

Asigurarea de studii este o polita de economisire pentru perioada de studii a copiilor asiguratului. Cum numarul locurilor bugetare la facultatile de stat scad pe an ce trece intr-un ritm in care putem prevede un sistem de invatamant superior in totalitate cu plata, trebuie sa fim precauti si sa economisim din timp pentru studiile copiilor nostri. Sa nu uitam ca o facultate buna costa, iar o facultate din strainatate, costa si mai mult.

Polita se incheie pe o perioada prestabilita, asiguratul platind primele de asigurare pana la inceperea studiilor beneficiarului, in limita unei varste prestabilite in contract. Societatea de asigurari va plati suma asigurata integral la inceputul studilor sau sub forma unei rente pe perioada de studii prevazute in contract.

De regula, daca se cere suma asigurata la inceputul studiilor, aceasta va fi platita doar in proportie de 90-95% din suma totala a rentelor. In cazul optiunii unei plati sub forma de renta, suma asigurata va fi esalonata in cursul a 4 sau 5 ani, adica durata anilor de studii.

random

Call Center

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ofertele din portofoliu sau pentru a programa o vizita la sediul nostru.

Alexandra Luca

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc