Credite pentru Locuinte Verzi

Prin Creditul Ipotecar Verde, bancile ofera credite ipotecare la costuri reduse pentru potentialii cumparatori de locuinte interesati de achizitionarea unei case sau a unui apartament care se incadreaza in aceste conditii.

Daca sunteti interesat de posibilitatile de finantare a unei locuinte verzi, trebuie sa stiti ca exista mai multe institutii financiare participante in acest program. Consilierii nostri va pot oferi o gama variata de solutii in functie de profilul dumneavoastra, dar si de tipurile de venituri pe care le realizati. Astazi, bancile accepta o gama variata de venituri cum ar fi: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, venituri din activitati independente. Totodata, poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

De asemenea si dezvoltatorii imobiliari, din ce in ce mai multi, s-au adaptat si au inceput sa dezvolte proiecte rezidentiale pe care le construiesc la standardul de “Locuinte Verzi”.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc