Creditul Ipotecar vs. Programul Noua Casa! Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea ~ Episodul #4

  • task_altIn acest episod de astazi discutam despre creditare, oportunitati financiare, bani in general si investitii imobiliare in aceasta perioada de schimbare, mai ales in ceea ce priveste zona de creditare, avand alaturi un specialist in creditare, desigur.
  • task_altAflam aspecte utile, despre cum putem lua cea mai buna decizie privind achizita unui imobil sau ce tip de credit este mai avantajos sa accesam.
  • task_altCreditul Ipotecar vs. Programul Noua Casa – o abordare prin comparatie a Directorului Financiar SudRezidential Adrian Pandelescu!
Creditul Ipotecar vs. Programul Noua Casa!
Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc