Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, a lansat SudRezidentialBroker – divizia financiara creata special pentru facilitarea relatiei dintre clienti si bancile creditoare.

Clientii beneficiaza aici de consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi si ofera solutii rapide chiar si celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

“Divizia noastra financiara ofera clientilor o serie de avantaje, de la consultanta profesionista pentru identificarea celor mai potrivite solutii. In grija noastra pentru clienti, am gandit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers si stresul pe care il poate genera lista lunga de formalitati de indeplinit. Desi, initial SudRezidentialBroker a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat sa gandim un plan de afaceri care cuprinde o potentiala extindere a diviziei si in alte zone, astfel incat sa poata beneficia de expertiza noastra o categorie cat mai larga de clienti”, a declarat directorul SudRezidentialBroker

Ce inseamna mai concret eficientizarea timpului? Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clientul va face un sigur drum la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor SudRezidentialBroker. In plus, acestia ofera suport pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele prezentate, astfel incat clientul sa poata face o comparatie intre acestea.

Avand la baza o comunicare foarte buna cu toate companiile bancare din Romania, SudRezidential Broker ofera o gama variata de solutii in materie de produse si servicii financiare: Prima Casa, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de bunuri, asigurari de locuinte, de viata, medicale, etc.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc