Vii la SIB? Treci si pe la standul nostru, sa vorbim despre credite!

Intre 18 si 20 Noiembrie 2022, Palatul Parlamentului gazduieste Salonul Imobiliar Bucuresti (SIB), cel mai mare eveniment imobiliar al anului, in care aproape 100 de expozanti isi vor prezenta ofertele imobiliare.

SIB este locul perfect atat pentru cei care isi doresc un apartament sau o casa noua, cat si pentru cei care vor sa faca investitii inteligente.

De asemenea, este evenimentul de la care nu trebuie sa lipseasca niciun pasionat din domeniul constructiilor. Cele mai noi tehnici de constructii, cele mai noi tendinte in amenajari interioare, cele mai inedite materiale si cele mai indraznete proiecte imobiliare, toate vor fi prezente, desfasurandu-se pe o suprafata de 5500 de spatiu expozitional.

Credit24h.ro, prezent la SIB pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii financiare 

Desi exista si tranzactii cash, cu fonduri proprii, majoritatea investitorilor imobiliari aleg sa faca achizitiile accesand un credit bancar. 

Credit24h.ro este prezent la SIB, oferindu-le consultanta specializata tuturor celor interesati de un credit. Specialistii Credit24h.ro te ajuta sa gasesti cel mai bun credit pentru investitia ta, sa comunici mai usor cu bancile si sa accesezi suma de care ai nevoie, in cel mai scurt timp. 

Daca ai intrebari despre credite sau daca vrei sa discuti cu cineva despre piata imobiliara, te asteptam sa ne cunosti!

Atunci cand nu suntem la SIB, suntem online 

Chiar daca nu poti ajunge la SIB, te poti bucura de toate beneficiile pe care ti le oferim. Ne gasesti online, pe www.credit24h.ro, unde iti oferim toate instrumentele necesare pentru a accesa in mod inteligent un credit:

  • o sectiune cu noutati si informatii din lumea financiara si din lumea imobiliara, deopotriva;
  • cel mai rapid si eficient simulator online de credite, pentru a sti exact cat va trebui sa platesti pentru imprumutul tau;
  • specialisti dedicati, cu care poti vorbi oricand. Beneficiezi de consultanta gratuita, pentru a intelege mai bine fiecare pas pe care trebuie sa il parcurgi de la ideea de investitie imobiliara, pana la statutul de proprietar.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc