Echipa Credit24h ofera consultanta financiara gratuita tuturor clientilor SudRezidential

Credit24h este divizia financiara a agentiei SudRezidential, lansata in 2013, care ofera consultanta financiara celor care au nevoie de obtinerea unor imprumuturi bancare, indiferent de zona in care un client doreste sa cumpere o proprietate.

 Echipa Credit24h vine in ajutorul clientilor sai, prin intermedierea unei game variate de servicii, de la credite ipotecare si alte imprumuturi (credit de nevoi personale, de consum, refinantari, credite verzi, etc.), pana la servicii conexe (asigurari, certificate energetice, si altele).

Serviciile oferite de Credit24h

Departamentul Credit24h intermediaza relatia cu bancile partenere si ofera clientilor cea mai buna varianta de finantare, in vederea incheierii unei tranzactii imobiliare. Aici, ai parte de suport in toate etapele demersului tau, precum si asistenta post-creditare.

Avantajele acestei colaborari sunt evidente:

 • Eficientizarea timpului si a efortului depus;
 • Identificarea celei mai potrivite solutii;
 • Abordarea celei mai avantajoase strategii, pentru o dobanda fixa sau variabila;
 • Acceptarea veniturilor din diverse surse (dividende, drepturi de autor, pensii, chirii, venituri obtinute prin profesii liberale, etc.)
 • Analizeaza in detaliu situatia financiara a clientilor si planifica impreuna cu acestia pasii necesari pentru obtinerea unei finantari;
 • Asigura asistenta in completarea documentelor, etc.
 • Cunoasterea si evaluarea atat a beneficiilor cat si a riscurilor, inainte de a lua o decizie.

Consultanta financiara pentru creditele ipotecare

Specialistii de la Credit24h sunt cei care te ajuta sa alegi imprumutul potrivit nevoilor tale, printr-o analiza financiara gratuita, te indruma in pregatirea dosarului si iti ofera suport in fiecare etapa a demersului tau.

Dupa ce iti sunt prezentate cele mai avantajoase oferte bancare de creditare si vei afla conditiile si clauzele unui imprumut imobiliar, vei fi asistat pe tot parcursul procesului, pana la semnarea efectiva a contractului.

Credit ipotecar versus credit imobiliar

In urma unei analize financiare, transparenta si obiectiva, la Credit24h poti alege intre un imprumut imobiliar si un credit ipotecar. In lista urmatoare, am detaliat principalele elemente care diferentiaza cele doua tipuri de credite:

 • Daca alegi un credit ipotecar, va trebui sa garantezi cu locuinta pe care urmeaza sa o cumperi;
 • In cazul imprumuturilor imobiliare, acest tip de garantare cu ipoteca poate fi realizat si pentru alte imobile pe care le are cumparatorul;
 • Creditele ipotecare se incheie pe termen lung de pana la 35 de ani si sunt destinate achizitionarii unei case sau a unui apartament;
 • Creditele imobiliare pot fi oferite cu sau fara garantie ipotecara si au ca scop finantarea unor initiative antreprenoriale, precum dezvoltarea unor proiecte imobiliare, renovarea unor imobile, sau chiar extinderea proprietatilor existente.

Clientilor SudRezidential care doresc sa cumpere o locuinta noua, intr-unul din ansamblurile rezidentiale aflate in portofoliul acestui broker, li se poate recomanda un credit ipotecar pentru achizitia dorita. Insa, aceasta sugestie poate varia, in functie de bugetul si nevoile potentialului cumparator.  

Alte tipuri de credite intermediate de Credit24h

 • Credit Noua Casa – este denumirea actuala a programului guvernamental Prima Casa si este o metoda de finantare accesibila, menita sa ajute persoanele aflate la inceput de drum. Aceste finantari sunt oferite persoanelor fizice si sunt garantate de Statul Roman. Ele sunt flexibile si asigura transparenta si confort. In plus, echipa Credit24h suport, feedback constant, dar si multe alte servicii financiare premium, pentru a te ghida spre atingerea obiectivelor tale;
 • Credit de nevoi personale – se acorda intr-un timp scurt si sunt oferite sume ceva mai mici, comparativ cu un credit ipotecar. Cei care doresc sa primeasca salariul intr-un cont de debit deschis la banca finantatoare, vor beneficia de dobanzi preferentiale. In plus, oricand, in timpul rambursarii, ai optiunea de refinantare a creditului;
 • Credite auto – este oferit celor care doresc sa cumpere un autovehicul, fiind o finantare securizata, deoarece garantia imprumutului este chiar vehiculul achizitionat;
 • Credite de consum – au doua avantaje majore: documentatie simplificata si acordare rapida;
 • Creditul de investitii – acordat persoanelor juridice care vor sa isi extinda afacerea.
 • Refinantari de credite – este util in cazul in care ai mai multe imprumuturi, luate de la institutii financiare diferite si doresti sa ramai cu un singur credit, la banca dispusa sa iti ofere refinantare. In plus, ai optiunea de schimbare a monedei in care ti s-a acordat creditul.

Asigurari

Pe langa credite bancare, Credit24h faciliteaza si obtinerea mai multor tipuri de asigurari (RCA, CASCO, asigurare de viata, asigurarea locuintei, etc.), datorita unei foarte bune colaborari pe care acest departament o are cu toate societatile bancare din Romania.

Dincolo de consultanta financiara, la Credit24h poti incheia si diverse tipuri de asigurari, dar voi detalia astazi, subiectul asigurarii locuintei. Exista asigurarea PAD, obligatorie, a imobilului, dar si o polita facultativa, care acopera un set mai amplu de riscuri.

Riscurile asigurabile standard, intermediate de divizia financiara Credit24h sunt:

 • Furt si vandalism;
 • Incendii;
 • Fenomene naturale extreme – inundatii, vijelii, cutremure, tornade, etc.;
 • Scurgeri de apa, cauzate de conducte sparte;
 • Costurile schimbarii locuintei, in situatia in care aceasta nu mai poate fi locuita pentru o perioada de timp;
 • Asigurarea bunurilor din interiorul locuintei – mobilier, electronice, electrocasnice, haine si altele.

Evaluari

Unul dintre cele mai valoroase servicii oferite de Credit24h este consultanta financiara, si aici ne referim, cu precadere, la evaluarea corecta, reala, a unei proprietati, necesara atat in tranzactiile imobiliare, cat si in alte situatii.

Echipa de specialisti de la Credit24h se ocupa de toate etapele procesului de evaluare:

 • Analizarea pietei;
 • Inspectarea amanuntita a proprietatii, pentru determinarea starii de intretinere a acesteia;
 • Analiza comparativa cu alte imobile similare din aceeasi zona;
 • Determinarea unei valori corecte si competitive a proprietatii;
 • Realizarea raportului de evaluare, un document detaliat, in care se explica toate etapele desfasurate la punctele anterioare.

Certificate energetice

Certificatul energetic este documentul care ne furnizeaza informatii despre eficienta energetica a unui imobil, pentru obtinerea caruia ne poate ajuta echipa Credit24h.  

Acest proces presupune urmatoarele:

 • Evaluarea eficientei energetice a locuintei – se considera caracteristicile tehnice ale imobilului (izolatie termica, sistemele de ventilatie, instalatiile de racire sau incalzire, etc.);
 • Clasificarea energetica – se face pe o scara de la A (cea mai eficienta constructie) la G (cea mai putin eficienta proprietate);
 • Sugestii de imbunatatire – inlocuirea sistemelor de ventilatie cu unele mai performante, optimizarea izolatiei termice, etc.;
 • Valabilitatea certificatului si rolul acestuia in tranzactiile imobiliare – acest certificat necesita reinnoire periodica si este obligatoriu cand se vinde sau se inchirieaza o locuinta.

Certificatul energetic are un rol esential in procesul de tranzactionare, deoarece confirma performanta energetica a locuintei – un factor important de decizie pentru potentialii cumparatori sau chiriasi.

Informatii utile!

Credit24h faciliteaza finantarea persoanelor fizice care obtin venituri fiscalizate din diverse surse, cu exceptia salariului, cum ar fi: PFA-uri, SRL-uri, castiguri din profesii liberale si orice alte activitati economice, precum chiriile, ale caror venituri sunt inregistrate.

In plus, aceste servicii de finantare se extind si in cazul persoanelor care obtin venituri din activitati desfasurate in afara tarii, in mod legal, in baza unui contract de munca.

Simulatorul gratuit oferit de Credit24h

Datorita acestui simulator, iti poti verifica eligibilitatea obtinerii unui imprumut bancar si orice simulare se efectueaza usor si rapid. El este dedicat celor care doresc fie un credit ipotecar, fie un imprumut de nevoi personale. Dupa completarea si trimiterea formularului online, vei primi un scor de eligibilitate, pe adresa ta de e-mail.

Serviciile oferite de Credit24h – in concluzie

Daca esti in cautarea unei noi locuinte si vrei sa obtii conditii avantajoase de creditare, dar si consultanta financiara gratuita, vino la Credit24h, divizia financiara a SudRezidential.ro, unde vei gasi o echipa gata sa te ajute si sa iti clarifice orice nelamurire ai avea. Aici, vei beneficia de servicii de calitate, transparenta si onestitate, si multe alte avantaje, oferite de o companie cu o reputatie solida, atat pe piata imobiliara, cat si pe cea financiara.

Iti recomand aceste servicii, pentru a identifica optiunile disponibile, a beneficia de expertiza specializata, o putere mai mare de negociere cu bancile, suport si sprijin oferit pe termen lung, functie de nevoile si circumstantele financiare.

Disclaimer: Prezentul SITE nu are caracter angajant pentru SudRezidentialBroker. Serviciile oferite de SudRezidentialBroker sunt supuse unor termeni si conditii, iar serviciile de intermediere financiara pot presupune plata unor taxe sau comisioane. SudRezidentialBroker nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau actele aflate in afara controlului sau precum: eligibilitatea fiecarui client, modificarea conditiilor bancare sau de creditare, schimbarile legislative etc